Anskun Hieronta palveluksessasi!

Teen klassista hierontaa, fasciahierontaa, kuumakivihierontaa, vyöhyketerapeuttista hierontaa, refleksologiaa, reikiä ja intialaista päähierontaa.

Jumiutuneiden lihasten aukaisemiseksi suosittelen aluksi 3-5 hieronta kertaa viikon välein. Hyvän olon ylläpitämiseksi suosittelen yhtä hieronta kertaa kuukaudessa. 

Hierojan erikoisammattitutkinnossa olen opiskellut kivun hoitoa, johon kuuluvat kalvojen käsittelytekniikoita.Olen saanut koulutusta purulihasten käsittelyyn. Olen opiskellut nivelten liikkuvuuden edistämistä. Terveyden edistämisosassa olen opiskellut neurologisia ja vanhenemiseen liittyviä sairauksia. Pakollisessa tutkinnon osassa olen harjoitellut opiskelijoiden ohjaamista ja arviointia, mentorointia, esimiestehtäviä ja verkostoitumista.

Fascia eli lihaskalvohierontaa käytetään kipu ja kireisiin kohtiin, joihin saadaan pikaisesti helpotusta, kun kalvojen kiinnikkeet irtoavat ja alkavat liukua toisiinsa nähden. Tehdään käsin tai raudalla tai fasciakupeilla tai quashalla. 45 min aika sopii penikoihin, plantaarifaskiitin tai niskahartiaseudun kireyksiin.

Kuumakivihieronta tehdään vuolukivillä, jotka on lämmitetty vesihauteessa. Aluksi ihoa ja lihakset lämmitetään kivillä hieroen, sitten otteita syvennetään klassisen hieronnan otteilla. Hoidon ajaksi voit valita 60 tai 90 minuuttia.  Kuumakivihieronta 90 min kokohieronta, jolloin hieronta tapahtuu kivillä. Erittäin rentouttava ja kokokehoa lämmittävä hoito.

Vauvahieronta on lempeä, tehokas ja kokonaisvaltainen vyöhyketerapeuttinenhoito, jossa yhdistyy vauvahieronta, vyöhyketerapia ja refleksologia. 

Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava hoito, jossa käsitellään niskaa, hartioita, käsiä, päätä ja kasvoja. 

Kokokehon vyöhyketerapia Opiskelen, joten hoidot ovat harjoitushoitoja. Hoitoja voidaan käyttää raskauden aikana, lapsettomuusasiaan ja synnytystä valmistelevana hoitona (raskausviikon 38 jälkeen). Hoidosta on  apua myös moniin kipuihin ja vaivoihin mm. vaihdevuosioireisiin, stressiin ja unettomuuteen.

Reikihieronta: Reiki ja hieronta yhdistyvät tässä hoidossa.  Reiki on energiahoito, jossa elämänenergia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan, jonka omat paranemisprosessit lähtevät käyntiin.

Hinnasto 

 • Hieronta 30 min / 36 €
 • Hieronta 45 min /47 €
 • Hieronta 60 min/ 63 €
 • Hieronta 90min/ 94 €
 • Hieronta 120 min /125 €
 • Fascia 45 min /50€
 • Fascia 60 min /70€
 • Fascia 90 min/ 105€
 • Kuumakivihieronta 60 min / 78 €
 • Kuumakivihieronta 90 min/ 116€
 • Intialainen päähieronta 45 min / 58 €
 • Vauvahieronta 45 min / 36 €
 • Kokokehon vyöhyketerapia harjoitushoito 60 min / 55 €
 • Kokokehon vyöhyketerapia harjoitushoito 90 min / 82 €
 • Reikihieronta 90 min/ 126€
 • Reikihieronta 120 min/ 160 €

 

45 min, 60 min, 90 min ja 120 min hieronnat sisältävät lämpöhoidon.

Kotikäynti Siilinjärvi, Vehmersalmen kylä 10,00€ ja Kuopio 20,00€

Lakisääteinen hierontojen kirjaaminen ja rekisterinpitäminen on osa hoitoa ja asiakasturvallisuutta. Tietosuojaseloste on nähtävillä Toritie 8, 2. krs. Tietosuojaan liittyvissä asioissa ota yhteyttä yrityksen sähköposti osoitteeseen anskunhieronta @gmail.com tai soita 044 5553056

Vastuunvapaus: asiakas itse on vastuussa omasta hoidontarpeestaan ja tulee kertoa rehellisesti tuntemuksistaan hoidon aikana ja sen jälkeen, myös terveyden tilastaan. Koskee erityisesti vaihtoehtoisia hoitomuotoja: raskausajanhieronta, intialainen päähieronta, refleksologiaa ja pelkästään kuumilla kivillä tehtyä hierontaa. Hoidot eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa. 

Maksu käteisellä tai kortilla. Mobiilisovellukset Eazybreak, Smartum, Edenred ja Epassi käy hierontaan, jos työnantajasi on valinnut hieronnan hyvinvointieduksi.  

Lahjakorttien myynti myös sähköpostilla tai postitse +3,00 €. Sähköpostilla onnistuu, kun laitat yhteystietolomakkeen kautta minulle minkälaisen lahjakortin haluat ostaa. Laitan sinulle parin päivän sisällä paluu postissa liitteenä lahjakortin ja laskun. Lahjakortin voit tulostaa tai lähettää lahjan saajalle sähköpostilla. Paperinen tai puhelimesta näytetty lahjakortti käy.

Huom! En vastaa puhelimeen hoidon aikana, mutta soitan sitten takaisin yhden kerran.

Varatun ajan peruurus on tehtävä 24 tuntia ennen hoidon alkua. Puhelimitse, viestillä, WatsAppilla tai sähköpostilla. Myöhään perutusta, peruuttamattomasta ja käyttämättömästä ajasta perin 75% hoidon hinnasta. Sairastapauksissa ilmoitathan mahdollisimman pian.

Tulethan tuoksutta!