Anskun Hieronta palveluksessasi!

Harjoitan klassista hierontaa, fasciahierontaa ja intialaista päähierontaa.

Jumiutuneiden lihasten aukaisemiseksi suosittelen aluksi 3-5 hieronta kertaa viikon välein. Hyvän olon ylläpitämiseksi suosittelen yhtä hieronta kertaa kuukaudessa. 

Hierojan erikoisammattitutkinnossa olen opiskellut kivun hoitoa, johon kuuluvat kalvojen käsittelytekniikoita. Olen opiskellut nivelten liikkuvuuden edistämistä. Terveyden edistämisosassa olen opiskellut neurologisia ja vanhenemiseen liittyviä sairauksia. Pakollisessa tutkinnon osassa olen harjoitellut opiskelijoiden ohjaamista ja arviointia, mentorointia, esimies tehtäviä ja verkostoitumista.

Fascia eli lihaskalvohieronta toimii hyvin klassisen hieronnan kanssa. Fasciahierontaa käytetään kipu ja kireisiin kohtiin, joihin saadaan pikaisesti helpotusta, kun kalvojen kiinnikkeet irtoavat ja alkavat liukua toisiinsa nähden.

Hieronta lämpöhoitona kuumat kivet tehdään vuolukivillä, jotka on lämmitetty vesihauteessa. Aluksi ihoa ja lihakset lämmitetään kivillä hieroen, sitten otteita syvennetään klassisen hieronnan otteilla. Hoidon ajaksi voit valita 60 tai 90 minuuttia.

Raskausajan hieronta on turvallinen ja rentouttava hoito odottaville sekä synnyttäneille äideille. Se tuo helpotusta erilaisiin aineenvaihdunta häiriöihin, jännityksiin ja kipuihin, kun lempeiden ja tehokkaiden hierontaotteiden avulla käydään koko keho. 

Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava hoito, jossa käsitellään niskaa, hartioita, käsiä, päätä ja kasvoja.

Hinnasto:

  • Hieronta 30 min / 35 €
  • Hieronta 45 min/ 40 €
  • Hieronta 1h / 47  €
  • Hieronta 1h + lämpöhoito / 47 €
  • Hieronta 1h 30min / 67 €
  • Hieronta 2h/ 87 €
  • Raskausajan hieronta 1 h 30 min / 70€
  • Hieronta lämpöhoitona kuumat kivet 60 min / 55€
  • Hieronta lämpöhoitona kuumat kivet 90 min/ 75 €
  • Intialainen päähieronta 45 min / 45 €

1h 30 min ja 2 h hieronnat sisältää lämpöhoidon.

Lakisääteinen kirjaaminen ja rekisterinpitäminen on osa hoitoa ja asiakasturvallisuutta.

Maksu käteisellä tai kortilla.

Koti- ja yrityskäynnit Siilinjärvellä 10€ ja Kuopioon 20€. Varaa koti- ja yrityskäynnit soittamalla.

Lahjakorttien myynti myös sähköpostilla tai postitse +5,00 €. Sähköpostilla onnistuu, kun laitat yhteystietolomakkeen kautta minulle minkälaisen lahjakortin haluat ostaa. Laitan sinulle parin päivän sisällä paluu postissa liitteenä lahjakortin ja laskun. Lahjakortin voit tulostaa tai lähettää lahjan saajalle sähköpostilla. Paperinen tai puhelimesta näytetty lahjakortti käy.

Tiloissani toimii myös luontaishoitaja ja koulutettu hieroja Yrttimeri. Hän ottaa vastaan viikonloppuisin ja minun lomieni aikana. Ota häneen yhteyttä: 0405828372

Huom! En vastaa puhelimeen hoidon aikana, mutta soitan sitten takasin yhden kerran.

Peruutta aikasi edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä puhelimitse, viestillä, WatsAppilla tai sähköpostilla. Peruuttamattomasta ajasta perin puolet hoidon hinnasta.

Tulethan tuoksutta!